about02
about01
chaomei mask company
Jiande Chaomei Daily Chemical Co., Ltd. didirikeun taun 1990

Jiande Chaomei Daily Chemicals Co., Ltd.. didirikeun taun 1990, baheulana kawanoh salaku Perusahaan Perusahaan Chaomei Akademi Élmu Cina. Mangrupikeun perusahaan topeng produksi profesional PPE Cina profesional debu-buktina kalayan skala kelas munggaran di Cina. Ayeuna, produk perusahaan utamina kalebet: séri topéng pelindung tanaga kerja, séri topéng pelindung médis, seri topéng pelindung PM2.5 sipil sareng produk cuci kimia sapopoé, jst.

Kakuatan Perusahaan

Warta Perusahaan

TAROS KAMI

  • E-mail: rolen@cmmask.com

  • Telepon: 0571-64190003

  • Jiande Chaomei Daily Chemicals Co., Ltd.